Zakončení zkouškové sezony 2012 a ohlédnutí

21.10.2012 22:35

Vážení podporovatelé a ostatní kamarádi,

včera se mi podařilo zakončit zkouškovou sezonu 2012 na klubových (RK CZ) podzimních zkouškách v Lukově u Zlína, podařilo se mi dopřinášet I. cenu s titulem CACT. Děkuji všem přítomným v Lukově za podporu!

Je čas na malé ohlédnutí - v dubnu 2012, kdy mi bylo dvanáct měsíců, jsem měl premiéru na zkouškách vloh západně od Prahy (omluva rozhodčímu). Ale možná to mě i páníčka nakoplo. Společně s naší dvorní veterinářkou a neúnavnou pomocnicí ve výcviku Hankou Juráškovou jsme pocvičili, abychom poté v červnu vyhráli s plným počtem bodů OVVR v Kopánkách a potom se předvedli hned týden nato v mém stáří 15 měsíců na podzimních zkouškách ve Hvozdné u Zlína, kde se mi poprvé podařilo donést titul res. CACT.

Potom jsme několikrát trénovali, kolem Prahy a v přilehlém okolí (např. Třebíč a Tábor:-)) jsme našli takovou česepíčí rodinku. Výcvik jsem poté zúročil v srpnu u Prostějova na speciální zkoušce vodních prací, opět v I. ceně, tentokráte s titulem CACT.  A abych se nenudil, tak jsem šel na podzimky k Pardubicím, tentokrát mě musela vést Hanka, ale i tak jsme společně dali I. cenu a opět titul CACT.

Posledním letošním zkušebním počinem se staly podzimky v Lukově, viz začátek článku.

S páníčky moc děkujeme všem podporovatelům a hlavně rodinám páníčků, že to vydržely... Jmenovitě potom Hance Juráškové, Simoně Malé, Verči Chromé. No a samozřejmě mým páníčkům, kteří se o mě starají, žíví mě a také mi pořídili malou kamarádku Borču. BTW, během několika týdnů nám páníček spustí nový společný web! Určitě o tom dám vědět.

Ale nebojte, uvidíme se na výstavě v Praze 3.11. a potom v Nitře 30.11. a 1.12. První zkoušku v roce 2013 vidím tak na duben :-)

Benji