První výstava v Rakousku / Our first show in Austria

08.12.2013 21:42

---English follows ---

První celistvý víkend v prosinci jsme strávili s rakouskými přáteli (hovoříce anglicky) v Rakousku ve městě Wels (kousek od Lince), kde se konala dvoudenní CACIB výstava. V sobotu s belgickým rozhočím se nám oběma dařilo - Benji dokázal v pracovní třídě získat CACA (pro Čechy CAC) a res. CACIB a totéž dokázala i Bora, jen v mezitřídě.

V neděli nám štěstí nepřálo, oba jsme skončili ve stejných třídách se známkou VD. Ale to nevadí.. Poprvé za západními hranicemi (možná teda vlastně jižními, ale chápeme se..) a docela dobré :-) A hlavně jsme se opět potkali s psími i člověčími kamarády!

 

---English---

The first entrie weekend of December was spent by us in Wels in Austria (near Linz) as there was two-day international show (2*CACIB). We were quite successful on Saturday with Belgian judge, we both obtained (Benji in working class, Bory in intermediate class) Ex. 1, CACA, res. CACIB. Sunday was not so successful, but stll very good, we both obtained VG in the above mentioned classes. But anyway, it was very nice to see all the dog sand human friends in Austria!