Co se u nás událo v létě a na podzim / What happened during summer and autumn

06.11.2013 21:13

---English follows---

Po delší době, kdy naši pánečkové měli hodně práce nejen v zaměstnání, ale i s námi, můžeme oznámit, co se u nás dělo od poslední aktuallizace.

Co se týče výstav, podařilo se nám trošku zabodovat, navštívili jsme klubovou výstavu RKCZ v Oslavanech v září a mezinárodní výstavu DUO CACIB v Praze v listopadu. Benji v Oslavanech v pracovní třídě vyběhal V1, CAC a Borynka ještě v juniorech V1, svůj čtvrtý potvrzující CAJC a také BOJ! V listopadu v Praze se Borynka účastnila obou dnů, v mezitřídě vyběhala první den krásné známky V1, CAC a r. CACIB a zahájila tak svoji cestu za titulem Český šampion (krásy). Druhý den si udržela V2, r. CAC. Věříme, že v roce 2014 se podaří dva CACy získat a titul dokončit. Benjík si v Praze zaběhal jen jeden den a v pracovní třídě nezklamal - V1, CAC, r. CACIB. Všechny uvedené známky byly od zahraničních rozhodčích. Posudky a více informací najdete u Benji nebo Bory v jejich profilech na tomto webu.

Co se práce týče, Borynka po úspěšných OVVR trénovala na podzimní zkoušky, aby v říjnu na klubových podzimních zkouškách (RK CZ) u Prahy ukázala, že je to houževnatý chesapeake každým coulem... Ve věku 15 měsíců se umístila s počtem bodů 184/188 bodů na krásném pátém místě z celkem 20 psů a získala titul CACT. Jediné zaváhání proběhlo na kachně z hluboké vody, ale určitě si to mohly s paničkou dovolit. Benji dostal po loňské veleúspěšné sezoně klid, ale aby nevypadl ze cviku, zašel na klubové podzimní zkoušky v říjnu u Pardubic. Nejen pánečka velmi velmi velmi překvapil, neboť došli s plným počtem bodů a v konečném rozstřelu skončil Benji jako druhý pes z celkem 18 a s titulem CACT.

Pro letošek máme oba odpracováno, ovšem chystáme se na výstavní premiéru v Rakousku v prosinci, držte nám palce!

B&B

---English---

We are glad we can provide you with important update after summer and autumn season when our owners were sooo busy with their jobs and us that they were not able to update our websites.

Shows: It is good we can say we tried to continue with success. We visited Club Show in Oslavany (September) and International Show in Prague (November). Benji obtained in Oslavany Ex. 1 and CAC in working class and Bory Ex. 1, CACJ and BOJ in junior class. In Prague, Bory attended both days in interm. class - the first day with nice result Ex. 1, CAC, r. CACIB and the second one with Ex. 2, r. CAC. Benji attened only one day in Prague in working class with nice result of Ex. 1, CAC, r. CACIB. All shows have been judged by foreign judges.

Work: After some success in June, Bory had been trying to prepare to Field Tests.. Finally she and her owner managed in October Club Field Test by Prague, where they really succeeded taking into account Bory's age of 15 months - they were the 5th best from 20 dogs with only one missed point from duck retrieving. So Bory obtained her first CACT. Benji enjoyed some rest from official work during summer, but he and his owner tried something at Club Field Test by Pardubice with surprising result - they obtained full range of points and in final shot they finished as the second best from 18 dogs! Another CACT obtained.

No more work is planned for this year but we are going to international show to Wels (Austria) in December, so keep the fingers crossed! Thank you.

B&B